⭐️FRI FRAKT⭐️

Användarvillkor


Översikt 
Denna webbplats drivs av Pahaad. På hela webbplatsen refererar termerna "vi", "oss" och "vår" till Pahaad. Pahaad erbjuder denna webbplats, inklusive all information, verktyg och tjänster som finns tillgängliga från denna webbplats till dig, användaren, konditioneras efter ditt godkännande av alla villkor, villkor, policyer och meddelanden som anges här.


Genom att besöka vår webbplats och/eller köpa något från oss, engagerar du dig i vår "tjänst" och samtycker till att vara bunden av följande villkor ("Användarvillkor", "villkor"), inklusive de ytterligare villkor och policyer som refereras häri och/eller tillgänglig via hyperlänk. Dessa användarvillkor gäller för alla användare av webbplatsen, inklusive utan begränsning användare som är webbläsare, leverantörer, kunder, handlare och/eller bidragsgivare av innehåll.

Läs dessa användarvillkor noggrant innan du får tillgång till eller använder vår webbplats. Genom att besöka eller använda någon del av webbplatsen samtycker du till att vara bunden av dessa användarvillkor. Om du inte samtycker till alla villkor i detta avtal kan du inte komma åt webbplatsen eller använda några tjänster. Om dessa användarvillkor betraktas som ett erbjudande, är godkännande uttryckligen begränsat till dessa användarvillkor.

Alla nya funktioner eller verktyg som läggs till i den aktuella butiken ska också omfattas av användarvillkoren. Du kan när som helst granska den senaste versionen av användarvillkoren på den här sidan. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att publicera uppdateringar och/eller ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera denna sida för ändringar. Din fortsatta användning av eller tillgång till webbplatsen efter utstationering av eventuella ändringar utgör godkännande av dessa ändringar.

Vår butik är värd på Shopify Inc. De förser oss med e-handelsplattformen online som tillåter oss att sälja våra produkter och tjänster till dig.

AVSNITT 1-VILLKOR FÖR ONLINEBUTIK 
Genom att godkänna dessa användarvillkor intygar du att du är minst myndig i din delstat eller provins, eller att du är myndig i din delstat eller provins där du är bosatt och du har gett oss ditt medgivande att tillåta någon av dina mindre dataexekveringsskydd endents att använda denna webbplats.
Du får inte använda våra produkter i olagligt eller otillåtet syfte, och inte heller kan du, vid användning av tjänsten, bryta mot lagar i din jurisdiktion (inklusive, men inte begränsat till, upphovsrättslagar).
Du får inte överföra några maskar eller virus eller någon kod av destruktiv natur.
Ett brott eller brott mot något av villkoren kommer att resultera i en omedelbar uppsägning av dina tjänster.

AVSNITT 2-ALLMÄNNA VILLKOR 
Vi förbehåller oss rätten att neka service till någon av någon anledning när som helst.
Du förstår att ditt innehåll (som inte inkluderar kreditkortsinformation) kan överföras okrypterat och involvera (a) överföringar över olika nätverk; och (b) ändringar av överensstämmelse och anpassning till tekniska krav för anslutande nätverk eller enheter. Kreditkortsuppgifter krypteras alltid vid överföring via nätverk.
Du samtycker till att inte reproducera, duplicera, kopiera, sälja, återförsälja eller exploatera någon del av tjänsten, användning av tjänsten, eller tillgång till tjänsten eller någon kontakt på webbplatsen genom vilken tjänsten tillhandahålls, utan uttryckligt skriftligt tillstånd från oss.
De rubriker som används i detta avtal ingår endast för att underlätta och kommer inte att begränsa eller på annat sätt påverka dessa villkor.

Vårt lager ligger i Kina. ALLA beställningar skickas från Kina.

Genom att göra ett köp från pahaad.se beställer du varor från Kina. ALLA beställningar skickas och skickas individuellt från Kina.

Genom att göra ett köp från pahaad.se är du importör.

Vi är inte ansvariga för leveranser som påverkas av tullen, naturliga händelser, överföringar från internationella till den lokala transportören i ditt land eller flyg-och marktransport strejker eller förseningar, eller eventuella extra avgifter, tull eller back-end kostnader som uppstått. Vi är inte skyldiga eller ansvariga för import skatt och tullavgifter om eventuella extra avgifter kan uppstå.

Avbokning:

-Om du vill annullera din beställning har du 3 timmar på dig att annullera din beställning från det ögonblick du köpte från vår hemsida.

-Om du vill avbryta din beställning efter 3 timmar, kommer din begäran för avbokning inte att accepteras.

 

Gustav by Gustav AB

559257-3512

Gottsundavägen 30, 18444 Åkersberga